Staudt Péter Földmérő Mérnök

STAGEO MÉRNÖKIRODA

StaGeo Mérnökiroda Kft.                    E-mail: ingo@stageo.hu                      Telefon: +36 – 20/ 443 – 83 – 47  Web: www.stageo.hu

IMRESSZUM

StaGeo Mérnökiroda Kft.          Székhely: 7100 Szekszárd, Perczel Mór utca 1. Fsz. 6.          Tárhelyszolgáltatás: WEBPARK

FIZETÉS

Minden esetben számla alapján: Készpénz vagy átutalás. A számlát megrendelésenként, 8 napos fizetési határidővel állítom ki.

ADATVÉDELEM

Az Adatkezelő adatai

Silicium Network Informatikai Kft.
2000 Szentendre, Papszigeti út 19.
Adószám: 23474178-2-13
E-mail: support@webpark.hu
Web: webpark.hu

pályafutás

Földmérő ig. szám: 10478            IRM: 2345/2019, GD-T: 17/00788        Egyéni Vállalkozás kezdete: 2019.09.01.                                        StaGeo Mérnökiroda Kft. 50%-s tuladonosa és Ügyvezetője

TÁMOGATÓK

Magyar Államkincstár, Európai Unió GINOP-5.1.10-18 – Álláskeresők vállalkozóvá válásának támogatása
A projekt címe és célja: Staudt Péter Vállalkozóvá válás támogatása

Tisztelt Megrendelő!

Örömmel vettem érdeklődését a StaGeo Mérnökiroda Kft. Földmérő Mérnöki szolgáltatásai iránt.

Egyéni vállalkozásom 100%-ban személyes közreműködésemmel működött, és működik a mai napig. Mellette viszont alapítója és ügyvezetője vagyok a StaGeo Mérnökiroda Kft.-nek.

Név szerint: Staudt Péter vagyok.

Végzettségemet tekintve: Okleveles Földmérő mérnök vagyok, Ingatlanrendezői minősítéssel, melyet az Ingatlanrendezői Földmérői Minősítő Bizottság állít ki, nyilvántartását pedig a FÖMI vezeti. Ehhez a minősítéshez szakirányú felsőfokú végzettség, legalább öt éves földmérői gyakorlat, 30 db referencia munkák igazolása is szükséges, mely rendelkezésemre áll. Telekalakítás, kisajátítás, épület feltüntetés, Ingatlan-nyilvántartási térképet is érintő, illetve felhasználó térképek készítéséhez ingatlanrendező földmérői minőségtanúsítás is szükséges.

Továbbá Geodéziai tervezői jogosultságom is van, amit területileg illetékes mérnöki kamara állít ki. Mely szükséges az építést előkészítő, irányító, a megvalósulást dokumentáló geodéziai feladatok elvégzéséhez. Geodéziai tervezői jogosultság szükséges minden olyan geodéziai dokumentáció elkészítéséhez, mely az építési törvénnyel kapcsolatos hatósági eljárásokban részt vesz. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, egyre több az igény a földmérő szakemberekre. Az innovációs fejlődésnek köszönhetően több GPS (GNSS) szolgáltatást már elérhetünk manapság, de jogosultsággal rendelkező, a földhivatal számára is elfogadható szakember egyre kevesebb van (megfelelő jogosultság hiányában). Földmérőkre (GeoInformatikus) mindig szükség lesz, akár a térinformatika, akár az építőipar vagy a kataszteri munkák területén.

A StaGeo Egyéni Vállalkozás sikereinek köszönhetően 50%-ban tulajdonosa lettem a StaGeo Mérnökiroda Kft.-nek.

Staudt Péter – Földmérő mérnök

Staudt Péter

Staudt Péter vagyok a StaGeo Mérnökiroda Kft. alapítója és egyben egyik tulajdonosa, Ügyvezetője, Földmérő és földrendező mérnök. Jogosultságaim: Ingatlenredező, Geodéziai tervező. 2003-ban ismerkedtem meg a földmérő szakmával, a terepi és irodai munkakört is a magaménak éreztem, ezért 2009-ben megszereztem a Földmérő és földrendező mérnöki diplomát Székesfehérváron, így lettem műszaki értelmiségi. Szekszárdi lakos vagyok, és ezért a cégem is szekszárdi székhellyel rendelkezik. Fontos ebben a szakmában a bizalom és a szavahihetőség, amik jellemzőek rám, ennek fényében azon leszek, hogy a nevemet továbbadják és tisztelettel beszéljenek róla. A régióra, mint Magyarországra jellemző a személyes találkozásokon alapuló bizalom. Ezt elérhetem, amennyiben korrekt becsületes szolgáltatást nyújtok, legjobb tudásom szerint. Vállalkozásom első éve volt ami meghozta számomra az ismertséget, a tiszteletet, a megbecsülést és a magán karrier kiépítésének lehetőségét, illetve annak megalapozását. A második évben már a nevem szélesebb körben elterjedt, így Tolna megyén kívüli munkákat is eltudtam vállalni. Minden munkámat a megfelelő jogosultsággal és hivatalosan végzem. A harmadik évben pedig fejldőni tudtam és Kft-t alapítottam. A StaGeo Mérnökiroda Kft. fő profilja: földmérés, geodéziai tervezés, iparigeodézia, hídak mérése, utak mérése, szintvonalas térkép készítése, 3D tervezési térkép készítése, áramnyomvonal és gáz kutatása mellett a kimérés, bemérés, változási vázrajz készítés, ingatlan-nyilvántartási ügyek intézése Magyarországon. Például épületfeltüntetés. Geodétaként a feladatom szerteágazó.

Staudtné Novotni Nóra

Staudtné Novotni Nóra vagyok, a StaGeo Mérnökiroda Kft. másik tulajdonosa és ügyvezetője. Mind a ketten Szekszárdiak vagyunk, Szekszárdon is születtünk és éltünk is kisebb szünetekkel. Együtt laktunk Angliában egy rövid ideig, de a szívünk hazahúzott. A múltam során dolgoztam gazdasági, titkári, adminisztrátori vonalon. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végeztem Igazságügyi Igazgatási szakon. Két évig voltam egyéni vállalkozó, majd  a férjemmel közösen megalapítottuk a StaGeo Mérnökiroda Kft-t, ahol Ügyvezetői feladatokat látjuk el mindketten. Cégünk elsősorban földmérési (ipari geodézia, tervezési térkép készítés, térfogatszámítás, megvalósulás stb.) munkákat vállal, de a jövőben nem kizárt a feladatkörök bővítésének lehetősége. Kis Családi vállalkozásunk hosszú távra tervez, akár a szakemberekkel, akár a megbízásokkal. Személyünk a garancia a munkánkra. A legjobbra törekszünk kis családi vállakozásként, korrekt munkakörülményekre is odafigyelünk, megbízható precíz műszerekkel dolgozunk. Innovatívak vagyunk, a munkánk a hobbink is, mert ez HIVATÁS mindekettőnk számára, egy olyan szenvedély, amit szívvel-lélekkel csinálunk. Köszönjük eddigi és leendő Ügyfeleinknek a bizalmat. A ügyfélelégedettség számunkra az egyik legfontosabb elvárás, így mindent megteszünk, hogy elégedettek legyenek velünk.

Erős József

Erős József kolléga pedig szintén Földmérő és földrendező mérnök, műszaki ügyintéző, terepi és irodai szakember, aki a Kft alkalmazásában látja el a feladatokat. Erős Józsi is Szekszárdon él, ő is Székesfehérváron szerezte a diplomáját. Jogosultságai: Ingatlanrendezői minősítés. Régóta ismerjük egymást, egy cégnél kezdtük a pályafutásunkat, és egy cégnél is folytattuk. Ő felel az iparigeodzázai feladatok egy részért, szakmai mivolta kimagasló, precíz, pontos, olyan szakember, akivel megbeszéljük a szakmai kérdéseket. Ő is kipróbálta már magát a födlmérési kereteken belül több területen. Közös bennünk a természet szeretete, az emberek iránti tisztelet, a munka megbecsülése, a szakma tisztelete. Hisszük, hogy csak a minőségi munka, hozza meg a gyümölcsét. A mi szakmánkban a pontosság a legfőbb erény, hiszen sokszor csak mm pontosan szabad dolgoznunk, ami igen kemény odafigyelést igényel. Józsi erénye tudás, a kedvesség, a szavahihetőség, ezáltal az őszinteség, a türelem és a munka iránti szenvedélye. Szabadidejében szeret a családjával és a barátaival lenni, közvetlen, nyitott személyiség.

A munkámra mindig igényes és precíz voltam. Többek közt ezekkel a tulajdonságokkal tudok többet mutatni, mint a konkurencia.

Előnyként felsorolnám a már említett megszerzett jogosultságokat, amit igen kevés földmérő tudhat magáénak.
Együttműködések a saját vállalkozásom indítása óta folyamatosak más földméréssel foglalkozó cégekkel/magánszemélyekkel.

Előfordulnak nagyobb volumenű megkeresések, amelyeket akár több kollégával összefogva, egymást segítve oldunk meg. Szerencsére jó a kapcsolatom a szakmabeliekkel. Pozitív visszacsatolás az is, hogy egymás munkája iránt tisztelettel vagyunk és akár egymástól szakmai tanácsot is kérhetünk, ha úgy érezzük, hogy szükségünk van rá.

A földmérő szakma igen összetett és több lábon álló, nekünk minden területen meg kell álljuk a helyünket és mérnök etikai szemlélettel kell vállalnunk a más szakterülettel egybevágó munkákat.

Tehát rendelkezem saját GPS-el, saját Mérőállomással, illetve Kábelkutatóval (Csandával). Ezzel a három eszközzel és a szaktudásommal széleskörűen eltudom végezni a feladataimat.

Kihívásnak tekintetkém a nagyobb projekteket, mint például, 3D összközműves tervezési térképek elkészítését.

A munkák nagy részét egymagamban, akár segítség nélkül is vagy egy figuránssal (segítővel) megtudom oldani.